top of page

Ons verhaal

In 2015 begon het. Twee hele goede vrienden van elkaar. Samen het eindexamen afleggen van de middelbare school op HAVO niveau.  De één een fanatiek mixed martial arts beoefenaar en de ander een ambitieuze voetballer. Maar wat willen we bereiken in deze maatschappij?

 

Brainstormend kwamen we met het idee om een gezondheidscentrum te openen om iedereen te helpen met zijn of haar klachten. Maar eerst zelf een opleiding kiezen. Diëtist en Oefentherapeut, dat is een start. Tijdens het eerste jaar van onze opleiding kwamen we er al snel achter dat een heel gezondheidscentrum veel te hoog gegrepen was. Wat nu?

 

Door steeds nieuwe dingen te leren over het menselijk lichaam bedachten we om onze opleidingen te gebruiken om iets nieuws op de markt te brengen. Daarnaast besloten we om allebei gecertificeerde personal trainers te worden. Als je op de juiste manier voldoende beweegt en de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, kun je je al snel veel fitter voelen. Hierdoor kan iedereen zijn of haar doelen in het leven bereiken. Gezond en energiek. Vandaag de dag Health & Energy.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk om plezier te hebben met alles wat je doet!

 

IMG_5918.jpg

Links Marchiano Rahimoella - Rechts Sharwin Sijmons

IMG_6051-2.jpg
NSCA - Marchiano Rahimoella.png
NSCA - Sharwin Sijmons.png
bottom of page