top of page

Personal training

Health & Energie biedt twee vormen van personal training aan. De intensieve begeleiding in de vorm van één op één personal training en periodieke begeleiding die wij personal coaching noemen. Hieronder kun je uitgebreid lezen over de twee vormen van trainingsbegeleiding. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je ons altijd even bellen en/of e-mailen en kunnen wij samen bespreken welke trainingsbegeleiding het beste bij jou past.

personal training

Eén op één personal training in de privé gym van Health & Energy. Wij beginnen met een uitgebreide medische screening en intake. Daarna doen wij een aantal fysieke testen om in kaart te brengen op welke intensiteit het trainingsschema gemaakt gaat worden. Maar dat is natuurlijk niet voldoende, samen met jou stellen wij korte en lange termijn doelen om het trainingsschema te perfectioneren.

Coaching

Periodieke begeleiding met elke periode een nieuw trainingsschema. Wij beginnen met een uitgebreide medische screening en intake. Daarna doen wij een aantal fysieke testen om in kaart te brengen op welke intensiteit het trainingsschema gemaakt gaat worden. Afhankelijk van de doelen die wij samen opstellen maken wij een trainingsschema voor jou. Door middel van tussentijdse evaluatie momenten brengen wij de progressie in kaart en kunnen wij het schema eventueel aanpassen waar nodig.

bottom of page